НОВ BOMAG ПНЕВМАТСКИ ВАЉАК BW 28 RH

Фирмата BOMAG од Германија, веќе 60 години развива и произведува машини за набивање. Нивната цел е континуиран развој и секоја ...
Read More

ФИНИШЕРИ со BOMAG ДНК

Изградбата на патишта е комплексна задача. Затоа секој BOMAG финишер е систематски дизајниран за ефикасност - без разлика на класата ...
Read More

Ноќен градежен проект

Финишерот BOMAG BF 800 C покажа импресивни перформанси на реконструкцијата на аеродромската писта во Нирнберг. Навечер со импресивно осветлување, подлогата ...
Read More