fbpx

ЛОКАЦИЈА

КОНТАКТ

За повеќе информации прашања или понуди, контактирајте не преку  е-маил или телефон. За најновите вести од ФИМАКО поврзете се со нас на социјалните мрежи.

Бул. Јане Сандански 7/16,
1000 Скопје, Македонија

+ 389 2 2462 048

© 2020 Copyright by FIMACO.