Aсфалтни Финишери & Фидери: Родени за патишта

Изградбата на пат е комплексна задача. Затоа секој BOMAG финишер е систематски дизајниран за ефикасност – без разлика на класата или верзијата на гасеници или тркала. Ова се однесува и на ниската потрошувачка на гориво, како и на брзата работна спремност и одличната пред-набиеност на асфалтот. Развиен и оптимизиран од инжинери кои дизајнираат со 50 годишно искуство, земајќи ја во предвид ефикасната изградба на патишта. Секоја машина ја напушта фабриката со највисоко ниво на доверливост. Уште една причина зошто инвестирањето во BOMAG се исплаќа на долг рок.

Компактен финишер BF 200
Мини машина со максимална технологија. Компактен, моќен и доверлив: Моделот BF 200 C-2 го означува претставувањето на иновативна технологија за врвно асфалтирање во компактната класа. Совршен за тесни простори, благодарејќи на ширината на даската од 1.10m дo 3.40m и поставување слоеви до 20 cm.
Градски Финишер BF 300
BF 300 Градски финишер за асфалт: Одличен за мали градилишта, Моќен мотор од 55 kW со ECOMODE заштета на гориво, MAGMALIFE плочи за брзо греење и долг век на траење. SIDEVIEW систем за прегледност. Поставување асфалт од 3,4 m до 5 m.
Universal Pavers BF 600/700
Universal pavers BF 600 & BF 700 with optimal combination of productivity and flexibility have everything you need for high-quality and efficient road construction. ECOMODE system, MAGMALIFE faster heat-up system. Quick Coupling attachment system.
Highway Pavers BF 800/900
Highway pavers BF 800 & BF 900, heavyweight machines for heavyweight projects. High laying performance on motorways and airports. Pre-compaction of up to 95%, innovative BOMAG systems Ecomode, Magmalife, Qucik coupling & SIDEVIEW.
Asphalt Feeders
The BMF 2500 is a feeder which optimises material delivery in a safe, efficient and reliable manner. With exceptionally high output, the unit can convey a 27 tonne lorry load of crushed rock, sand or asphalt in only 35 seconds. This saves time and operating costs.