SPECIALIZED BALLOON LIGHTING SYSTEMS 

 The Balloon lighting system is an innovative lighting system with wide variety of use.
The lighting balloons provide diffused and homogeneous 360 ° light, without shadows and glare free.
 
 

Airstar (Франција) иноватор и светски лидер во дизајн и производство на светлечки балони. Фирмата е препознатлива во светот како најзначаен снабдувач на иновативно осветлување во областа на градежништвото, филмски, музички и секаков вид настани, архитектура и многу други.
www.airstar-light.com

LUMOON.GROUP GmbH (Германија) е производител на светлечки балони за употреба во индустријата, градежништвото, за спасувачки екипи и секаков тип на настани. Сите Lumoon светлечки балони се дизајнирани и произведени во Германија. Квалитативни проверки за време на производството, гарантираат доверлив производ во секое време.
www.lumoongroup.com/en 

БАЛОН СВЕТЛА ЗА ГРАДЕЖНА ИНДУСТРИЈА

Без разлика дали е изградба на пат во текот на ноќта, изградба на брани и фабрики, светлечките балони се користат од секого, од мали занаетчии до најголемите градежни компании.

БАЛОН СВЕТЛА ЗА ПОМОШ И СПАСУВАЊЕ

Благодарејќи на осветлувачките перформанси, светлечките балони наоѓаат широка примена кај спасувачки екипи за време на незгоди, пожарникари, како и во полицијата, војската, логистика и слично.

БАЛОН СВЕТЛА ЗА НАСТАНИ

Уникатно и иновативно осветлување, декор и сигнализација приспособено за секаков тип на музички, модни или спорски настани, фестивали, бизнис настани, саеми и брендирање и мн. други