Продажба и Сервис на Нови и Половни Градежни Машини и Опрема.
Oфицијален Застапник на Светски водечки производители на градежна механизација:
BOMAG, MARINI, SECMAIR, KAESER, CEDIMA, BEMA, MASSENZA, STRASSMAYR, BAGELA, SHERPA и други.
Сервис, Дијагностика, Одржување на машини и Оригинални Резервни Делови.

Градежни машини

Вести

BOMAG BW 65 – Најдобриот, стана уште подобар!

BOMAG BW 65 – Најдобриот, стана уште подобар!

Валјакот кој е знаменосец на BOMAG уште од 1957 година, добива комплетно нов изглед и перформанси и избор…

Повеќе
KAESER MobilAir M59: Иновативност во класата од 5 m3

KAESER MobilAir M59: Иновативност во класата од 5 m3

Нова лесна шасија со PE поклопец и крилни врати, нов мотор кој ги задоволува најстрогите EУ Регулативи (Stage…

Повеќе
Постојан напредок BOMAG BW 28

Постојан напредок BOMAG BW 28

Фирмата BOMAG од Германија, веќе 60 години развива и произведува машини за набивање. Нивната цел е континуиран развој…

Повеќе
BOMAG BF 200: Најкомпактниот финишер

BOMAG BF 200: Најкомпактниот финишер

Како најмал од сите компактни финишери, со минимална ширина на асфалтирање од само 1,10 m, освојува нови области…

Повеќе

Наши партнери

За Нас

1994

Основана

Основана 1994 во Скопје, Македонија.

+1000

Продадени машини

Повеќе од 1000 продадени Градежни машини & опрема.

70

Клиенти

Преку 70 клиенти од градежната индустрија.