910181084B_Light_Tandem_Roller_v1

Лидери во Набивањето

Лесни тандем валјаци за набивање на земја и асфалт. Идеални за велосипедски и пешачки патеки, поправки како и за финално асфалтирање при изградбата на патишта. Компактните BOMAG тандем валјаци се одликуваат со висока набивна моќ, квалитет, издржливост и одлична репутација на пазарот. Лесните BOMAG валјаци се со работни ширини од 80 до 138 cm и работни тежини од 1,5 до 4,5 тони.

BW 80 / 90 AD-5

Работни тежини од 1,3 до 1.8 t. Работна ширина 80, 90 и 100 cm. Идеални за патеки, поправки и финални работи во изградбата на патишта.

BW 100 / 120 AD-5

Работни тежини од 2,3 до 2,7 t. Работна ширина 100 и 120 cm. Идеални за патеки, поправки и финални работи во изградбата на патишта.

BW 135 / 138 AD-5

Работни тежини од 4,0 до 4,5 t. Работна ширина 135 или 138 cm. Идеални за патеки, поправки и финални работи во изградбата на патишта.

BW 100 / 120 ADe-5

Работни тежини од 2,0 до 2,4 t. Работна ширина 100 и 120 cm. Лесни електрични валјаци за набивање земја и асфалт. Новите BOMAG валјаци со електричен погон се исто така моќни како и дизел моделите.

ECONOMIZER СИСТЕМ

ECONOMIZER системот е најлесниот и најефикасен систем за следење на набивањето во реално време. Степенот на набивање е автоматски и континуирано мерен преку ЛЕД дисплеј.

BOMAP APP

BOMAP е едноставно и иновативно решение за дигиталното градилиште, за документирање на резултатите во реално време. Апликацијата може да се инсталира на сите Aндроид таблети и телефони.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk