Wartungsmännesjen in gelb
Сервис и Резервни Делови

Обезбедуваме сеопфатна оригинална дијагностика, редовен сервис, одржување и оригинални резервни делови за BOMAG, MARINI, KAESER, CEDIMA, BEMA, STRASSMAYR и многу други. Oдржување на машини во/вон Гаранција, Сервиси во наша работилница и мобилни интервенции на терен низ целата територијата на Македонија. Во склоп на нашиот магацин нудиме оригинални резервни делови, сите типови на оригинални филтри и заменски делови, оригинални моторни, хидраулични и трансмисиони масла и мазива, ножеви за гребење асфалт, дијамантски пили и круни за сечење асфалт и бетон, заменски четки за метларки, хидраулични и електрични пумпи, како и пневматици за асфалтни машини.

bomag service
Работилница

Сервиси во работилница и поправка на машини.

Fräsen Broschüre_02
Оригинални Резервни Делови

Оригинални резервни делови, филтри и масла. 

after sales bomag_024
Сервиси & Поправки

Теренски инспекции, одржување и поправки.

Работно време

08:00 – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk