fbpx

Референтна листа

Со повеќе од 25 годишното искуство, ФИМАКО има продадено повеќе од 1000 најразлични типови на Градежни машини и опрема, на скоро секоја Градежна компанија во Македонија. Децениската доверба од нашите Клиенти доаѓа од нашата посветеност и пристап за поддршка на градежната индустрија со високо квалитетни производи, професионален и доверлив сервис, како и достапност на оригинални резервни делови.