ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЈА ЗА ИЗГРАДБА НА ПАТИШТА,
– МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИЈА НА НАБИВАЊЕ И АСФАЛТИРАЊЕ –

ФИМАКО ДОО како Официјален дистрибутер и застапник на некои од водечките светски производители на градежна опрема и машини за изградба на патишта, може да понуди широк спектар на производи за Градежната индустрија од следните брендови:

BOMAG – Лесни и Тешки валјаци за набивање, Финишери за асфалт, Глодалки за асфалт, Компактори за земја и депонии / www.bomag.com /
MARINI – Стационарни и Мобилни Асфалтни Бази / www.marini.fayat.com /
KAESER – Мобилни Компресори за воздух / www.kaeser.com /
MASSENZA – Опрема за одржување патишта и манипулација на битумен / www.massenza.it /
STRASSMAYR – Машини и Опрема за одржување патишта / www.strassmayr.com /
CEDIMA – Машини за сечење асфалт и бетон / www.cedima.com /
BEMA – Приклучни метларки за улици и патишта / www.bema-sweeper.com /
GREEN POWER SYSTEMS – Генератори/Агрегати за струја / www.greenpowergen.com /
SHERPA – Мини Натоварувачи / www.sherpaminiloaders.com /

и уште многу други и различни и иновативни машини и опрема за градежништво, изградба на патишта, алати и додатоци.

Партнери

BOMAG Половни Машини

Премиум Половни Машини и Опрема, диреткно од фабрика.
Сервисирани, исчистени и проверени, BOMAG нов тип на половни машини!
За повеќе кликнете на сликата:

Локација

Бул. Jане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00 – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk