IMG_2372_A1_4c_gold

Maшини за Рециклирање и Стабилизација на патишта

BOMAG Машините за Стабилизирање и Рециклирање се идеални за секаков тип на градилиште. Од големи паркинзи, патишта, депонии, брани, па до индустриски капацитети, автопати, железнички правци и аеродроми. BOMAG Рециклаторите се наменети за дробење на асфалтот, стабилизација на почвата, и ладно рециклирање. Со 40 годишното искуство и знаење во производството на овие машини и имплементирањето на најновите технологии како: Хидростатичниот погон, BOMAG FLEXMIX и BOMAG SMART DOSING технологијата, денес ВOMAG е лидер при секоја градежна задача.

RECYCLER RS 250/300

Влечните стабилизатори може да се движат преку кардан РТО спојката од моќен трактор. Предностите на оваа инвестиција се: ниска инвестиција, лесна машина за управување и користење на трактор кој може да изврши различни задачи на градилиштата.

RECYCLER RS 460/500

BOMAG Машините за Рециклирање и Стаблизација се мултинаменски, уникатни и најголема гама на производи и решенија. Лесно се справуваат со различни апликации како дробењето асфалт, стабилизација на почвата и ладно рециклирање.

RECYCLER RS 600/650

BOMAG Машините за Рециклирање и Стаблизација се мултинаменски, уникатни и најголема гама на производи и решенија. Лесно се справуваат со различни апликации како дробењето асфалт, стабилизација на почвата и ладно рециклирање.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk