Финишери & Фидери за Асфалт: Родени за патиштата

Изградбата на патишта е комплексна задача. Затоа секој BOMAG финишер е систематски дизајниран за ефикасност – без разлика на тежинската класа или погонот на гасеници или тркала. Ова се однесува и на ниската потрошувачка на гориво (ECOMODE), како и на брзата работна спремност (Quick Coupling System) и одличната пред-набиеност на асфалтот. Развиен и оптимизиран од инжинери кои дизајнираат со 50 годишно искуство, земајќи ја во предвид ефикасната изградба на патишта. Секоја машина ја напушта фабриката со највисоко ниво на доверливост.
Уште една причина зошто инвестирањето во BOMAG се исплаќа на долг рок.

МИНИ ФИНИШЕР

Мини машина со макси технологија. Компактен, моќен и доверлив: BF 200 C-2 е вовед во иновативна технологија за асфалтирање со врвен квалитет и компактни димензии. Совршен за асфалтирање во тесни услови со работна ширина од 1,10 m до 3,40 m, и слоеви до 20cm.

ГРАДСКИ ФИНИШЕРИ

BF 300 C/P Градски финишер за мали градилишта. Моќен 55 kW мотор со ЕCOMODE систем за заштеда на гориво и MAGMALIFE систем за брзо загревање, долготрајност и еднаква распределба на топлината. SIDEVIEW систем и поставување афалт до 5 m.

УНИВЕРЗАЛНИ ФИНИШЕРИ

Универзалните финишери BF 600 и BF 700 со оптимална комбинација на продуктивност и флексибилност за ефикасна и висококвалитетна изградба на патишта. Вграден ECOMODE систем, MAGMALIFE систем за брзо загревање и систем за продолжетоци со брзи спојки.

АВТОПАТСКИ ФИНИШЕРИ

Автопатски финишери BF 800 и BF 900, машини од тешка категорија за тешки проекти. Високо перформансно поставување асфалт при изградба на автопати и аеродромски писти. Набиеност на асфалтот и до 95%, со иновативни технологии како ECOMODE, MAGMALIFE, SIDEVIEW и брзи спојки.

ХРАНИЛКИ ЗА АСФАЛТ

BMF 2500 е фидер/хранилка за оптимизирана достава на асфалт на сигурен, ефикасен и брз начин. Со особено моќни перформанси овој модел може да истовари 27 тонски камион за само 35 секунди. Заштеда на време и трошоци. Со Flexmix технологија за мешање на асфалтот.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk