c-m-171-construction_big
MOBILAIR Мобилни Градежни Компресори
Произведени во Германија: Моќни и ефикасни со долготрајна вредност

Компресиран воздух секаде каде што е потребно, дури и при најтешките услови. Главната фабрика на Kaeser во Coburg, Германија произведува моќни машини со напредни и штедливи мотори и високо издржливи шасии во широк спектар на модели и примена за сите градежни проекти од најмалата мобилна единица со капацитет од само 1 m³/min до најголемите влечни компресори до 48.1 m³/min. Сервисната мрежа на Kaeser со својата логистика, осигурува работна доверливост на вашите компресори каде и да сте.

КОМПРЕСОРИ < 1,6 m3/min

Повеќенаменски, доверливи и лесни за транспорт: Малите компактни компресори на Kaeser со своите минимални димензии и високо-квалитетни мотори, се спремни за различни примени каде е потребен компресиран воздух. Работен притисок од 7-15 бари.

КОМПРЕСОРИ < 6,6 m3/min

Компактни мобилни компресори во класата до 5 m3/min, кои се лесно управливи во сообраќај и градилишта и обезбедуваат моќни перформанси дури и при ладни услови, преку патентираниот систем против замрзнување Anti-Frost. Работен притисок од 7 - 14 бари.

КОМПРЕСОРИ < 10,6 m3/min

Гама на мобилни компресори од 5 – 11 m3/min, кои со својата сестраност ги задоволуваат сите предизвици на градилиштата. Секоја верзија е експерт за наменетата апликација, со избор на различни притисоци од само една машина.

КОМПРЕСОРИ < 48 m3/min

Големи дизел компресори до 48 m3/min со динамична ‘pV контрола’ за импресивна флексибилност, кои доставуваат притисоци од 6-14 бари од само една единица. Тоа ги прави идеални за дување кабли, бушење и пескарење, како и бекап воздух за рударството и индустријата.

ЕЛЕКТРИЧНИ КОМПРЕСОРИ

Широк спектар на електрични компресори со капацитети до 24,7 m3/min (15 bar) без никаква емисија на гасови или одржување. Овие мобилни и моќни единици се инзвонредно издржливи, компактни и штедливи на енергија.

ПНЕВМАТСКИ АЛАТ

Пневматски пикамери, дупчалки, пневматски црева и додатоци за секој индивидуален компресор. Квалитетен алат кој се одликува со тивка работа, ниски вибрации и лесно дупчење и кршење карпи, бетон и асфалт.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk