fbpx

Набивање асфалт со BOMAG eкспертиза.

Пневматските Валјаци ја покажуваат својата моќ, секаде каде што се потребни и барани импресивни резултати при изградбата на патишта. Поради специфичноста на гумените тркала, пневматските валјаци не само што ја зголемуваат ефикасноста, збиеноста и продуктивноста при изградбата на патишта, туку и целосната рентабилност и долготрајна вредност на машините.

Пневматски Валјаци 8-28 t
Пневматски валјак BOMAG BW 28 RH: Најнова генерација, напредна технологија и одлична прегледност на сите клучни компоненти. Флексибилност при различни проекти со работни тежини од 8 до 28 тони.
Пневматски Валјаци 5-8 t
Разновидност на секое градилиште. Со работни тежини од 5 до 11 t, пневматскиот валјак BOMAG BWB 11 RH-5 е прв избор за многу апликации при набивањето на асфалт и изградбата на патишта.