Лесна Опрема за Професионалци

Секоја BOMAG машина го вклучува децениското искуство во набивањето, од Вибро жаби, Вибро плочи, па се до рачно-управувани валјаци и компактори со далечинска команда. Разбирањето на барањата на клиентите е интегрален дел од овој процес, затоа BOMAG е во постојан дијалог со клиентите за развој на уште подобри машини. Уште од 1957 година, со измислувањето на набивањето со двојна вибрација, BOMAG  е лидер во лесната опрема за набивање.

ВИБРО НАБИВАЧИ

BOMAG вибро набивачите (жаби) се доверливи и екстремно издржливи: верзиите со бензински или електричен мотор се идеални за набивање канали, темели, прекопи, крпење и поправки на земја и асфалт.

ЕДНОНАСОЧНИ ВИБРО ПЛОЧИ

BOMAG еднонасочните вибро плочи се дизајнирани за употреба при разни земјени и асфалтни набивања, како и набивање бекатон. Широката гама нуди избор на вистинското решение, плус моќност и издржливост.

РЕВЕРЗИБИЛНИ ВИБРО ПЛОЧИ

Реверзибилните вибро плочи се популарен избор за мали и средни градилишта. BOMAG нуди широк спектар на модели со тежини од 120 до 750 kg. Без компромисно набивање земја, асфалт и бекатон.

РАЧЕН ВАЛЈАК СО ЕДЕН БАНДАЖ

Лесните сенаменски модели BW 55 и BW 71 се истакнуваат со лесното управување во тесен простор. Леснотијата при маневрирање и транспорт се клучни фактори. Пионер во својата класа.

ДВОЈНО ВИБРАЦИОНЕН РАЧЕН ВАЛЈАК

Рачно водениот BW 65 е доверлив партнер со широк опсег на примена. Променливиот вибрационен систем се адаптира флексибилно при разни асфалтни подлоги и слоеви.

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ КОМПАКТОР

Со работна тежина од 1.6 t, повеќенаменскиот далечински контролиран компактор постигнува инзвонредно набивање на земја во канали и тесни простори при изградба на канализација и цевководи.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk