1679302820312
 

СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГЕНЕРАТОРИ ЗА СТРУЈА

Green Power Systems S.r.l од Италија, е млада и динамична компанија која се истакнува со висока компетентност во производството на ефикасни генератори/агрегати за струја. Квалитетните производи, високите перформанси и инвестирањето во развој, се некои од предностите на фирмата Green Power за етаблирање на светскиот пазар на производство и продажба на Електрични генератори. greenpowergen.com

 

ГЕНЕРАТОРИ 1500 rpm

GREEN POWER 1500 rpm Генраторите се дизајнирани за широк спектар на апликации, од градежниот сектор, индустриски и земјоделски капацитети и цивилна заштита.

ГЕНЕРАТОРИ 3000 rpm

GREEN POWER 3000 rpm Генераторите се дизајнирани да ги задоволат потребите до 18 kVA. На барање, достапни се модели со дизел и бензински мотор.

СВЕТЛЕЧКИ КУЛИ

AURORA Светлечките кули се издржливи, компактни и лесни за инсталација и ракување. Гарантираат одлично осветлување, долга автономија и заштеда на трошоци.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk