CEDIMA: МАШИНИ ЗА СЕЧЕЊЕ АСФАЛТ И БЕТОН

Квалитет, Ефикасност и Квалитетен Сервис – под ова мото фирмата Cedima GmbH од Германија, ги развива и произведува своите професионални машини и дијамантски алат за сечење асфалт и бетон, уште од 1984. Компетентноста и високото ниво на изработка ги прави овие машини со врвен квалитет во однос на перформансите, доверливоста и ефикасноста.

МАШИНИ ЗА СЕЧЕЊЕ АСФАЛТ/БЕТОН

Широк избор на подни машини за хоризонтално сечење секаков вид на асфалт и бетон, со квалитетни дијамантски пили, длабини на сечење до 50 сm.

ТЕХНОЛОГИЈА НА БУШЕЊЕ

Ефективно дупчење кернови за за примена во градежништвото. Гамата на производи вклучува избор на дијамантски круни за бушење асфалт и бетон, и широка дополнителна опрема.

ДИЈАМАНТСКИ ПИЛИ

Широк избор на високо квалитетни Дијамантски Пили за ефикасно сечење на секаков тип асфалт, бетон, камен, плочки и секаков тип на материјали.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk