company_banner_1920x1080
КАМИОНСКИ ПРСКАЛКИ И БАЗИ ЗА ЕМУЛЗИЈА И ПОЛИМЕР МОДИФИЦИРАН БИТУМЕН

MASSENZA S.r.l. од Италија, произведува и извезува специјализирана опрема за производство и аплицирање на битуменска емулзија, повеќе од 60 години. MASSENZA  е светски производствен лидер благодарејќи на иновативната технологија и напредните концепти, резултирајќи со широк спектар на на високо квалитетни продизводи.

ПРСКАЛКИ ЗА ЕМУЛЗИЈА

Камионски прскалки за нанесување на секаков тип на битуменски емулзии при изградба и рехабилитација на патишта. Иновативен систем на загревање и компјутерски систем за висока ефикасност, лесна употреба и долг век на траење.

ПМБ ПРСКАЛКИ

Камионски прскалки за Полимер Модифициран Битумен, специјално дизајнирани за нанесување високо вискозен битумен, со висок проток и иновативно греење + компјутерски систем.

ПРОИЗВОДСТВО НА ЕМУЛЗИЈА

Високо квалитетни постројки и бази за Битуменски Емулзии и ПМБ Битумен. Производство и висок капацитет за складирање на финален производ, према индивидуални барања и контрола.

Локација

Бул. Јане Сандански 7/16 
1000 Скопје, Македонија

Работно време

08:00  – 16.00 
Понеделник – Петок

Контакт

Телефон: + 389 2 2462 048
Email: contact@fimaco.com.mk