Нов член во MARINI семејството

Новата генерација Marini aсфалтни бази е дизaјнирана да ги комбинира традиционалните карактеристики на перформанси и технологија, со нови високи нивоа ...
Read More

BOMAG Компактори за отпад

Воведување ред во депониите за отпад.BOMAG е посветен да им понуди на своите клиенти машини со највисок квалитет и ефикасност ...
Read More

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА BOMAG ВАЉАЦИ ЗА ЗЕМЈА

Сите градежни проекти имаат една заедничка работа: бараат подносливост на подлогата. Затоа сите ваљаци за земја играат клучна улога во ...
Read More

НОВ BOMAG ПНЕВМАТСКИ ВАЉАК BW 28 RH

Фирмата BOMAG од Германија, веќе 60 години развива и произведува машини за набивање. Нивната цел е континуиран развој и секоја ...
Read More

ФИНИШЕРИ со BOMAG ДНК

Изградбата на патишта е комплексна задача. Затоа секој BOMAG финишер е систематски дизајниран за ефикасност - без разлика на класата ...
Read More

Ноќен градежен проект

Финишерот BOMAG BF 800 C покажа импресивни перформанси на реконструкцијата на аеродромската писта во Нирнберг. Навечер со импресивно осветлување, подлогата ...
Read More